Juani blogt…..

Ja, althans, ik doe een poging!

Al tijden zit ik met het idee in mijn hoofd, om een blog te beginnen. Een blog over mijn gezin, mijn leven….maar dan met een financiële twist. Al maanden volg ik geboeid enkele blogs, over uiteenlopende onderwerpen. Het meest interessante, blijf ik de blogs van de consuminderaars, de spaarders en de bespaarders….

Als moeder van 2 zoontjes (2 en 4) vind ik het vooral interessant om te lezen hoe het er bij andere gezinnen aan toe gaat. Hoe lopen de kinderen er leuk bij, zonder dat de portemonnee leeggetrokken wordt? Hoe richt je een stoere kinderkamer in, met een laag budget? Waar ga je naartoe op vakantie met kleine kinderen, wat nog enigszins betaalbaar is? Hoe breng je kinderen de waarde en functie van geld bij?

Besparen is in ons geen noodzaak, maar een streven. Leuk en comfortabel leven, maar ondertussen op de centen letten zodat we o.a. de hypotheek versneld kunnen aflossen en een spaarpotje kunnen vullen. En dat gaat ons best goed af volgens mij. De kinderen lopen er leuk bij en hebben een leuk aangeklede kamer, we gaan vrijwel elk jaar (in of buiten Europa) op vakantie, gaan er als gezin regelmatig op uit…..

Benieuwd hoe ons gezin leeft, en hoe wij tegelijkertijd goed op de centen letten?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s